JUAN PERRO ( Dins del Festival Barnasants)

Divendres 21 de febrer . 21 h. TEATRE PLAZA

Juan Perro contínua presentat durant el 2014 el seu projecte Casa en l’aire, un repertori mestís, a cavall entre la música nord-americana d’arrel i els ritmes cubans, poblat de cançons que naveguen entre aquests gèneres amb la mateixa naturalitat amb la qual les aigües del Mississipí desemboquen en el mar que banya l’illa del Carib. Acompanyat del seu fidel escuder, el mestre Joan Vinyals, a la guitarra, creen un ambient confortable, portant al seu terreny al públic. El que anés una de les veus més representatives del rock espanyol en els 80 demostra que els anys passen, sí, però que no ho fan debades, perquè cançons com les seves neixen per nodrir una tradició que, més enllà del nostre temps, seguirà alimentant a les generacions futures.

Preu entrada: 12’60 €
Venda d’entrades.
• OAC ( Ajuntament de Castelldefels )
• Telentrada.
• A la taquilla del teatre ( una hora abans de l’inici de l’espectacle )