ACORD DE COL.LABORACIÓ ENTRE LA UE CASTELLDEFELS i EL RCD ESPANYOL

La UE Castelldefels i el RCD Espanyol han signat a les instal.lacions municipals d’Els Canyars un acord de col.laboració vinculat al Futbol Base, pel qual ambdues entitats es comprometen, entre d’altres coses, a portar a terme un exhaustiu seguiment i intercanvi de jugadors, amb opció preferent i sempre i quan la qualitat de l’esportista així ho requereixi, a establir una relació periòdica entre els tècnics de les dues institucions per a compartir coneixements o a participar en actes socials o tornejos que suposin el foment de qualsevol activitat futbolística.

Jordi Julià, President de la UE Castelldefels, Patxi Moreno, Vicepresident i directiu responsable del futbol base, i Ángel Jurado, Coordinador General del Futbol Base, Jordi Lardín, Coordinador general del Futbol Base del RCD Espanyol, i el seu adjunt, Ángel Morales.