El Benjamí A del FS Castelldefels s’ha proclamat campió de Lliga de grup 7 de futbol sala.

Aquest diumenge 30 de març, l’equip entrenat per Juanjo Capdevila, Chema Espín i Giuliano Clivio ha aconseguit un nova victòria a la lliga, aquest cop davant Manresa FS per 2 a 6. Un triomf que els hi ha donat matemàticament el Campionat de Lliga a falta de 3 partits per acabar la competició. Un equip que ha aconseguit fins al moment un ple de victòries, amb un total de 51 punts de 51 possibles, sent l’equip més golejador del grup amb 125 gols i el menys golejat amb 21 gols en 17 partits. Unes dades que els donen el campionat de forma merescuda, deixant al segon classificat i rival directe, l’AE Penya Esplugues, a 11 punts a la classificació.

L’equip format per Ignacio Delgado, Jan Vicedo, Álex Isidro, Jaume Ibars, Coral Amate, Oscar Garcia, Albert Ariza, Raul Vasiu, Jan Aurín, Judit Preciado, Oscar López, Pol Esteban, Enric Serret i Miguel A Espín han treballat de forma exemplar durant tota la temporada i han aconseguit el que per a molts era un somni per un equip en el que el 90% dels jugadors venien de jugar en Lliga Escolar. Tot i aquest canvi de competició, el cos tècnic es va marcar com a objectiu esportiu poder acabar entre els 2 primers classificats que donen el passi a poder disputar la fase final del Campionat de Catalunya. El FS Castelldefels ha aconseguit aquest premi de forma magistral, com a primers del grup i fins al moment invictes, un fet que ha superat als més optimistes.

Ara, aquest equip tindrà el plaer de poder representar a Castelldefels en una fase final i s’enfrontarà als millors equips benjamins de Catalunya. Tot un repte on els nois i noies de Juanjo Capdevila no tenen res a perdre i si molt a aprendre i gaudir.

Recordem que aquest passat dissabte aquest mateix equip ha sigut capaç de guanyar al Campió de Tarragona a domicili per 2 a 3, el Salou FS, i ha aconseguit el passi a quarts de la Copa Catalunya on hi estaran representats els 8 millors equips de la competició copera, equips que són institucions al futbol sala com AE Les Corts UBAE, Manresa, Esparreguera, Caldes…

Un equip benjamí que sense cap mena de dubte està fent una temporada que passarà a la història d’aquest club en el seu 25é aniversari.

Alex Rojo