Els dies 15 i 16 de març, gran cita amb la Gimnàstica Rítmica al pavelló de Can Vinader

Més de 700 gimnastes participaran al Campionat de Catalunya en edat escolar i al II Trofeu de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Castelldefels, organitzats pel Club Rítmica Barcelona i el Club Escola Gimnàstica Castelldefels

Els propers 15 i 16 de març, el poliesportiu municipal de Can Vinader acull dos importants tornejos de Gimnàstica Rítmica, organitzats pel Club Rítmica Barcelona i el Club Escola Gimnàstica Castelldefels.

El dissabte, 15 de març, el cap de setmana s’obre amb el Campionat de Catalunya en edat escolar de la Federació Catalana, tant en categoria individual com per conjunts.

El diumenge, 16 de març, és el torn del II Trofeu de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Castelldefels, al qual estan confirmats l’assistència de clubs d’arreu d’Espanya: Catalunya, Andalucía, Madrid, València i Balears.

Entre les dues competicions està prevista la participació de més de 700 gimnastes