La segona edició de la Fira de Rebaixes Pop Corn demostra el seu poder de convocatòria

Pensada per a la liquidació d’estocs de comerciants local, la cita va estar marcada per l’augment de participació. Pop Corn té la qualitat de donar un toc colorista i alegre al tancament de l’hivern. “Es consolida la fira amb gran satisfacció per a expositors i visitants. Felicitats a CASTELLDEFELS ACTIVA per la seva organització”. Amb aquestes paraules defineix la regidora de Comerç, Margaret Manzano, la segona edició de la fira de rebaixes Pop Corn, que es va desenvolupar el passat 2 de març a la plaça Colom.
Aquesta Festa de les Rebaixes estava organitzada per l’associació de comerciants CASTELLDEFELS ACTIVA amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels. A més de Manzano, la jornada va comptar amb la participació de l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, y el president de CASTELLDEFELS ACTIVA, Juan Enrique de Temple. Després de la de 2013, aquesta segona edició d’aquesta festa tenia com a objectiu apropar els productes i serveis locals al consumidor. En el transcurs de la mateixa, els compradors van ser obsequiats amb una borsa de crispetes.

La próxima cita en
“La Shopping Night Castelldefels”
Sábado, 28 de junio de 2014

Debido a la buena acogida de la I edición la asociación de comerciantes CASTELLDEFELS ACTIVA afirma que ya están trabajando para la segunda. Para más información enviar un email a: castelldefelsactiva@gmail.com
El principal objetivo de este evento es el de promocionar el eje comercial de Castelldefels posicionando su atractivo para las compras, el ocio y el estilo de vida.