L’Associació Dolors Vidal, contra les malalties neurodegeneratives

L’Associació Dolors Vidal ja està posant fil a l’agulla per organitzar el segon partit de futbol entre famosos a favor de la Marató de TV3 contra les malalties neurodegeneratives.  Aquest any esperem que sigui moltíssim millor que l’any passat. El partit es jugarà el diumenge 16 de març, a les 12 del migdia, al Camp de la U.E. Castelldefels “Els Canyars”. 

Algunes de les activitats qua es faran durant el partit de fútbol de la Marató de TV3, que organitzem contra les malalties neurodegeneratives, són les següents:

Castellers de Castelldefels
Banda de Música
Gegants de Castelldefels
Actuació del pallasso Dr. Sapastre
Sacada d’Honor: Pasqual Maragall (ex president de la Generalitat)
Futbolí humà per als nanos
Castell inflable per als més petits
Resum del partit per BTV del programa La Porteria.

Amb l’entrada es participarà en diversos sortejos, de moment, d’una samarreta del Barça signada per tots els jugadors del primer equip de futbol, d’una samarreta de l’Agrupació dels Veterans del Barça, d’una samarreta de l’Associació Dolors Vidal signada per la viceprèsidenta de l’Associació, d’una samarreta de la selecció catalana de fútbol, de llibres de l’escriptor Lluís Lainz, de CDs de l’orquestra Meravella i més sortejos per a espectacles, restaurants, etc.

Cada entrada serà vàlida per bescanviar per una entrada a les taquilles del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) de Montjuïc de Barcelona i visitar-lo gratuïtament.

El preu de les entrades és
de 3 €