Tornen Les Caramelles

Un any mes, quan ens acostem als dies de la Setmana Santa, els membres de la Coral Marinada de Castelldefels acabem d’enllestir el repertori de caramelles que oferirem a Castelldefels els dies Dissabte i Diumenge de Glòria.
Aquesta tradició, que a Castelldefels té una antiguitat de més de vuitanta anys, la continua mantenint viva la nostra entitat. El repertori d’aquest any estarà format per sardanes, havaneres i cançons de caràcter mariner com ara La dansa de l’amor, La Llevantina, Cala Montgó, Sirena de Begur, Anima marinera, Lola la tavernera i d’altres que podreu escoltar el dissabte dia 19 d’abril, des de les cinc de la tarda, i el diumenge dia 20 pel matí. Ens trobareu pels carrers del centre de Castelldefels, al local parroquial de l’església de Santa Maria en acabar la cerimònia pasqual.
Si voleu participar en aquesta tradició, no dubteu i truqueu-nos als següents telèfons: 659 089 780 (Vicenç) o 659 320 858 (Jaume), i amb molt de gust la Coral Marinada us portarà les caramelles fins a casa vostra.

Fernando Gil
President de la Coral Marinada