Una trentena d’empreses assisteixen al 7è FAMTRIP exclusivament adreçat al sector MICE

En una jornada de matí, el Consorci de Turisme, sota la marca comercial Baix Llobregat. Meetings & Events in Barcelona, va proposar espais i instal·lacions de la comarca en un nou format exclusiu, fresc i sorprenent. Ahir dimarts 8 d’abril el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar una nova edició del famtrip (viatge de familiarització) adreçat a empreses de la província de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de la nostra comarca i de que comptin en les seves pròximes reunions, convencions i incentius amb el Baix Llobregat. En aquesta ocasió, els participants van poder descobrir la Masia Ribas, una espectacular casa del segle
XVIII a Gavà que disposa d’espais per a events i reunions, a més del seu gran jardí, ideal per a l’organització de còctels i originals activitats. En aquesta primera cita, l’empresa Gau Catering va oferir als participants un coffee-break gourmet en una mostra del seu servei de qualitat. La següent visita va ser al Tropical Beach Club, un local situat en un lloc privilegiat a la platja de Gavà- Mar, ideal per a l’organització d’activitats socials i de negocis i que a més destaca per la qualitat de la seva cuina de mercat. Tanmateix, en una de les seves sales vista mar, es va realitzar una presentació audiovisual de la resta d’espais i serveis que ofereix la comarca, donant així a conèixer l’àmplia varietat d’opcions existents al territori.
Els darrers espais a visitar ubicats a Castelldefels van ser l’hotel Bel Air que va obrir en primícia a les empreses les portes del seu nou restaurant adaptat per a reunions de negoci i el Beach Club Tiburon, un nou espai que destaca pel seu modern disseny, vistes al mar, una àmplia terrassa i on es va fer un dinarcòctel amb una degustació de plats de la cuina mediterrània.
After Meeting i incentius
Per a l’organització d’activitats posteriors a les reunions d’empresa, dins la jornada també vam comptar amb la col.laboració de l’empresa Aurum Yacht de Port Ginesa, la qual va donar a conèixer les seves propostes d’accions amb embarcacions de vela i motor com a protagonistes, i on les mateixes empreses van poder-ne viure l’experiència. I per acabar la jornada, High Fidelity Collective va sorprendre els participants amb una activitat original
pensada per a events per a empreses, que consisití en una excel.lent i divertida activitat de capoeira on les pròpies empreses també van ser partíceps. Per a l’organització del famtrip vam comptar amb la col·laboració de tots els espais que es visitaran a més de l’empresa de transports Avantgrup, i l’empresa d’organització d’esdeveniments Essentia Bcn Events. Des del territori, tant per la part del sector públic com del privat, es valora mot positivament
aquesta acció, en tant que permet que les empreses coneguin de primera mà la oferta MICE de la comarca, i sobretots pels acords comercials que se’n deriven.