ICV-EUiA, per l’Europa de les persones: drets socials, dignitat!

Quina Europa volem? La que salva bancs o la que salva persones?
La que defensa drets o la que els retalla? La que promou una economia social i verda o la que malbarata els recursos propis i aliens? Volem TROIKA (Banc Central Europeu- FMI- BM) o DEMOCRÀCIA?
A ICV-EUiA volem drets: exigir-los i defensar-los. Volem combatre la dreta que posa fronteres i manté centres d’aïllament, inhumans i homicides. Volem portar a Europa les lluites i les mobilitzacions ciutadanes; per l’habitatge, per la plena ocupació, per l’educació pública de qualitat, per la formació universitària, per la investigació pública, per la renda mínima garantida. Una Europa en igualtat de condicions. Perquè tot el que passa a Castelldefels ha d’arribar a Brussel·les i tot el que allà es decideix afecta la nostra ciutat, sens dubte. I qui diu el contrari, menteix.
Si et quedes a casa, Europa continuarà essent seva… de les grans entitats financeres. Si ens dónes la teva confiança, treballarem també des de Castelldefels, tot el que sigui decisiu a Europa.
Per una Europa social, que defensi el dret a decidir i sigui la veu dels treballadors i treballadores, et demanem el vot el pròxim 25 de maig.