El Benjamí A del FS Castelldefels Campió de la Futsal Copa Cerdanya 2014

Aquest grup de jugadors del 2004 i 2005 ho han tornat a fer.

Desprès de la consecució del  títol Benjamí de la Lliga Catalana de Futbol Sala, l’equip entrenat per Juanjo Capdevila, Chema Espín i Giuliano Clivia s’han proclamat Campions de la prestigiosa Futsal Copa Cerdanya.

Un campionat de 3 dies de competició que el formen equips catalans i de la resta de la península. Un total de 12 equips, dividits en 3 grups de 4 equips, representats per clubs de València, Madrid i Catalunya.

Una primera fase de grup on l’equip de Castelldefels va fer un ple de victòries amb 9 punts sobre 9 possibles, guanyant els partits contra Manlleu, Escola Llums Nord de Cerdanya i Grucer de Madrid, amb un bagatge de 11 gols a favor i 3 en contra.

Les semifinals es presentaven molt complicades. L’equip groc s’enfrontava amb un dels favorits del campionat, l’AE Vedruna Puigcerdà. El partit no va defraudar, i el millor posicionament i la intensitat dels grocs van fer que el FS Castelldefels estigués a la gran final en imposar-se a les semifinals per un ajustat 4 a 3.

Les 16h de la tarda del diumenge 29 de juny era el moment amb el que els pares, mares, familiars, amics, directius, entrenadors i jugadors somiaven. En un pavelló de Bellver ple fins a la bandera i on les dues aficions encoratjaven al seu equip arribava el moment de lluitar pel títol. El FS Castelldefels i el CFS Esparreguera disputaven la final de la Futsal Copa Cerdanya 2014 benjamí, en un derbi del Baix Llobregat.

Tant els jugadors del FS Castelldefels com del CFS Esparreguera estaven molt nerviosos. La situació de poder jugar una final d’aquest prestigiós torneig i veure el color d’una grada plena requeria d’un “saber estar” molt difícil per uns nens i nenes de 9 i 10 anys.

La final va ser totalment groga, portant el domini des del minut 1. El millor joc, la forma física i la intensitat dels “grocs”va decantar la final al costat del FS Castelldefels. En un dels millors partits de tota la temporada, el FS Castelldefels va guanyar el partit per 1 gol a 7, proclamant-se Campions del Torneig Futsal Copa Cerdanya en la seva primera participació.

Aquest grup de jugadors: Jan Vicedo, Ignacio Delgado, Álex Isidro, Jaume Ibars, Pablo Tauste, Oscar López, Raul Vasiu, Jan Aurín, Oriol Pacheco, Enric Serret, Miguel A Espín i Pol Esteban, encapçalats per la seva capitana, Coral Amate, han tornat a deixar el nom del FS Castelldefels i de la Ciutat de Castelldefels en boca de tots. Han tornat a representar de forma magistral, tant esportivament com en valors, a la Ciutat de Castelldefels en un torneig on hi participaven més de 70 equips.

A part del títol aconseguit pel Benjamí, el FS Castelldefels ha portat cap a les seves vitrines dues Copes més. Un tercer lloc aconseguit per l’Aleví A entrenat per Jordi Rodriguez, Juanjo Capdevila i Francesc Tortosa,  i un altre tercer lloc de les noies del Femení Base entrenades per Miguel A Gómez, Juan Martinez i Paula Comella.

El FS Castelldefels ha participat al torneig en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil masculi, i Femení Base.

Un gran cap de setmana en un gran ambient de futsal i família.

Felicitats Campions!!!