Festa Major – Dissabte 16

Dissabte 16

09.30 h. Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

12’00h Espectacle infantil Els secrets de Mr Stromboli, un firaire molt especial, un xerraire venedor d’elixirs miraculosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents, al c/ Arcadi Balaguer, cantonada amb la Pl de l’Església.

18.30 h Espectacle familiar Tap Story Tour a càrrec de Clac&Roll. Espectacle que ens narra, de forma amena i divertida, la història del claqué. Espectacle molt visual, amb mim, clown i claqué. Per a públics de 4 a 90 anys!, al parc de la Muntanyeta

19.00 h Taller de country a càrrec del grup Castelldefels balla country, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant la biblioteca Central).

20.30 h Porta de l’Infern a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels i concentració a la Plaça de l’Església.

20.45h Correfoc pels carrers de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:

Diables de: Colla diables Guspires de Sants. (Adults)

Diables de Vandellòs (Adults i infantils)

Diables de Castelldefels (Adults i infantils)

Dracs: Drac Loki de Sants

Drac Lo Boc de Vandellòs

Drac Gar-i-Got de Castelldefels

Timbalers de Sant Boi.

Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, av. Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església.

22.30 h Cantada d’havaneres a càrrec del grup Ultramar, i rom cremat, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant la biblioteca Central).

24.30 h  Actuació de l’orquestra La loca histéria, que presenten un espectacle multicolor, que combina música amb elements teatrals, a la pl. de l’Església. Orquestra nominada als Premis ARC 2013 al millor grup de versions.