Festa Major – Diumenge 17

Diumenge 17

09.30 h. Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

D’11 a 14 h Tallers infantils per als més menuts de la casa (de 0 a 5 anys). Ludoteca, Espai Bebès, circuit d’aventura i construccions,  al c/ Arcadi Balaguer, cantonada amb la pl. de l’Església. Tallers patrocinats per la Coordinadora de Firaires.

19.00 h Espectacle de circ Transhumant, per a tots els públics, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant la biblioteca Central). Premi al millor espectacle de carrer a la Fira de teatre de Castilla i Lleó el 2013.

  

19.30 h Ballada de Sardanes amb la Cobla Baix Llobregat, a la pl. de l’Església.

22.00h Actuació de fi de festa amb el grup legendari Los Diablos, a la Pl de l’Església. Un dels conjunts més populars, de més vida musical d’Espanya i associats a la Cançó de l’Estiu pels seus èxits comercials dels anys 70.

00.00h  Focs artificials a la pl. de les Palmeres, pg. Marítim-carrer 17.

De 23.00 a 01.30 h hi haurà servei continu d’autobusos gratuïts des del centre a la platja i a la inversa. Parades: c/Santiago Rusiñol cantonada c/Pintor Serrasanta i  pg. de la Marina cantonada c/17.