Festa Major- Divendres 15

Divendres 15

08.00 h Matinades pels carrers de la ciutat, a càrrec del Grup de Grallers de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:

La Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla de Grallers de Castelldefels i l’Escola de Grallers de l’ACPC.

09.30 h. Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

De 09.30 a 14.00 h. XIV Torneig d’escacs de Festa Major. Partides ràpides al Parc de la Muntanyeta. Trofeus per als primers classificats per categories. Bases del torneig: www.ajedreznd.com. Inscripcions: fins el 12 d’agost a: clubescacscastefa@hotmail.com

11.00 h Missa Patronal a l’església de Santa Maria.

12.00 h Processó pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb el suport de la parròquia de Santa Maria de la Salut de Castelldefels i la participació de l’associació Colla Nova de Bastoners de Castelldefels.

12.00 h Revolució, espectacle d’animació infantil amb escuma, amb el grup Pentina el Gat, al c/ Bisbe Urquinaona 17-19, davant de la biblioteca Central. Es recomana portar roba de recanvi o banyador.

18.00 h Misa rociera a l’església de Santa Maria, amb el Coro Rociero Blanca Paloma.

18.00h Plantada de castells a càrrec de la Colla Jove de Vilafranca, els Xicots de Vilafranca, els castellers de Roquetes, la Colla Jove de Sitges i els Castellers de Castelldefels, a la pl de l’Església.

21.00 h Concert de tarda-nit amb l’orquestra internacional Maravella, a la pl de l’Església. Orquestra guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, els Premis Arc, i el premi “La Blanca”.

00.30 h Gran ball de gala amb l’orquestra internacional Maravella a  la pl de l’Església.