EL FS Castelldefels organitzador d’un Campus de Tecnificació de Futsal que torna a ser un èxit.

La setmana passada, de l’1 al 5 de setembre de 2014, el FS Castelldefels va organitzar el Campus de Tecnificació de Futbol Sala DS8 & PS28, apadrinat pel màxim golejador de la LNFS, Dani Salgado;  i pel millor porter de la LNFS, Paco Sedano.

El Campus, al que es van inscriure més de 50 jugadors i jugadores de edats compreses entre els 6 i els 14 anys, va ser un èxit. Durant 5 hores diàries els jugadors/es van poder formar-se de manera intensiva en conceptes tècnics i tàctics d’aquest esport. Els entrenadors, plenament qualificats i amb experiència en el futbol sala van treballar dur durant la setmana per poder oferir la qualitat que un campus d’aquestes característiques demanda. Tant els porters/es com les jugadors/es van rebre l’entrenament equivalent a dos meses en qualsevol entitat esportiva. Tot un esforç que es va veure recompensat amb la millora en el rendiment esportiu dels inscrits/es.

Durant la setmana , el Campus va rebre la visita dels nostres “padrins”. Tant el Dani Salgado com el Paco Sedano van fer les delícies dels petits jugadors i jugadores. Els esportistes van poder fer preguntes als seus ídols i van poder compartir pista i porteria amb ells. L’últim dia del campus també vam rebre la visita d’un jugador que es perfila com el futur d’aquest esport. El jugador del FC Barcelona, Pol Pacheco. El FS Castelldefels agraeix tant  a Dani Salgado, Paco Sedano i Pol Pacheco la seva proximitat amb els esportistes. Els padrins del Campus van voler tenir un detall amb els jugadors/es i varem obsequiar als guanyadors dels sortejos unes bambes i samarretes.

Un dels moments més emotius es va produir quan la jove portera del Benjamí A del FS Castelldefels rebia de mans del seu ídol, el porter del FC Barcelona Paco Sedano, la seva  samarreta amb el numero 28. Lucia, a més fer realitat el somni de conèixer a PS28, va poder endur-se un premi que mai oblidarà.

El FS Castelldefels ja treballa en el proper Campus. Un Campus que, com a mínim, intentarem que sigui igual de professional i complert.

Gràcies a tots i totes.

Juanjo Capdevila

President FS Castelldefels.