Presentació de la Nova Penya Barcelonista “La Pulga” de Castelldefels

La Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels, que s’inaugurarà oficialment el proper dia 10 d’octubre.

L’acte de presentació en societat està previst per al divendres 10 d’octubre de 2014, a les 19 hores, a l’Hotel Bel Air, Passeig Marítim, 169 de Castelldefels en les instal·lacions del Ristorante Tibu-Ron (tel. 93 634 24 40). I, a continuació, a la seu social de la Penya Blaugrana “La Pulga” de Castelldefels s’oferirà un pica-pica als assistents en el Restaurant Cel Blau.

El fet de ser soci de la PB La Pulga comporta, de forma automàtica, el dret a convertir-se en penyista oficial del FC Barcelona i, per tant, a gaudir de la possibilitat d’assistir-hi gratuïtament als partits que es juguin al Mini Estadi o a les activitats que els equips dels diferents seccions del club realitzin durant els caps de setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, entre altres moltes avantatges.

Tanmateix, els socis de la PB La Pulga seran convidats a la festa inaugural del dia 10 d’octubre i podran participar de totes les activitats que s’organitzin, com reunir-se a veure els partits del Barça al local social, assistir-hi als actes i conferencies que es portin a terme i a la possibilitat de gaudir d’un servei d’autocar per anar al Camp Nou o als partits que es juguin a camp contrari.

La PB La Pulga esta constituïda legalment davant el registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Castelldefels i el FC Barcelona des de que el proppassat 14 de juliol va rebre l’aprovació de la Junta Directiva del club.

Totes les persones interessades a contactar amb la penya, es poden dirigir a l’e-mail: pblapulgadecastelldefels@gmail.com o al Sr. Óscar López (617 021 589) de premsa. Per a més informació, cal dirigir-se a la seu social de l’avinguda dels Banys, núm. 2 de Castelldefels al Sr. Raúl Barba (tel. 93 665 47 21)