Un poble en marxa

La gran manifestació barcelonina de la Diada Nacional de Catalunya d’enguany ha esdevingut quelcom més que una manifestació. Al darrer Onze de Setembre hem pogut veure un poble en marxa. Un poble mostrant amb rotunditat una ferma voluntat de recuperar els seus drets i la seva llibertat. Un poble plenament conscient, decidit i mobilitzat capaç de superar grans obstacles i decepcions. Un poble-nació enfrontat a una munió de mentides, amenaces, infàmies i traïcions amb la serenitat de qui té clares les idees i ben definits els objectius.
Aquest poble està demostrant un coratge i una mesura, una intel·ligència i una decisió que el fan imbatible. És una força que encara anirà creixent, generant líders i lligant aliances. Un poble que seguirà la seva via amb fermesa i sense violència perquè és conscient de la seva raó i de la seva fortalesa i que, més d’hora que tard, serà un poble lliure.