Convergència recupera dos regidors a l’Ajuntament de Castelldefels.

Xavier Altarriba i Francesc Xavier Duch seran nomenats nous regidors a l’Ajuntament de Castelldefels després que Anna Maria Pérez i Albert Sáenz, que fa dos anys van abandonar el Grup Municipal de Convergència i Unió (CiU) per convertir-se en regidors no adscrits, han renunciat a les seves respectives actes de regidors electes. D’aquesta manera, la federació recupera la seva força al Ple Municipal, on properament hi haurà tres regidors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i un d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC).

El president de CiU i CDC a Castelldefels, Kim Ibars, i el cap de llista de Convergència per les properes eleccions municipals, Xavier Amate, van fer oficial aquesta noticia en el decurs de la celebració de la Diada de la Militàncial de la nostra ciutat, que diumenge va deixar petita la sala principal del Restaurant Can Pere Martí. L’acte va comptar amb la presència del president de la Federació de Barcelona Comarques, Ferran Falcó, i del Secretari de Política Nacional, Lluís Coromines.

D’aquesta manera, el candidat convergent a l’alcaldia de Castelldefels, Xavier Amate, veurà reforçat el seu paper com a portaveu del Grup Municipal davant un Partit Popular que governa en minoria i sense rumb i d’un Partit del Socialistes de Catalunya (PSV) que sembla desorientat a l’hora de donar resposta als ciutadans de Castelldefels i el poble de Catalunya. La investidura de Xavier Altarriba s’efectuarà al Ple Municipal del proper dijous, dia 30 d’octubre, i la de Francesc Xavier Duch es produirà en el decurs del ple del mes de novembre.