Les Jornades de Cooperació, amb el quart objectiu del mil·lenni: reduir la mortalitat infantil

Les  XXV Jornades de Cooperació de Castelldefels se celebren al municipi fins el 25 d’octubre amb una variada proposta d’activitats centrades en reduir la mortalitat infantil, quart objectiu del mil·lenni de les Nacions Unides

Fins el 25 d’octubre, el Consell Municipal de Cooperació organitza la 25a edició de les Jornades de Cooperació, centrades en reduir la mortalitat infantil, quart objectiu del mil·lenni de les Nacions Unides, amb activitats per a totes les edats.

 

Del 17 al 25 d’octubre

Exposició: “4% de mortalitat infantil a Cuba”.

Hogar Materno Infantil de La Habana Vieja.

A l’Espai Ramon F. Jurado de la Biblioteca Central.

Dissabte 18 d’octubre

Recital poètico-musical.

Amb el Grup de Poesia Alga i el Grup Assai, format per Pep Solé i Manuela Pujante (flautes), Enrique Sánchez (guitarra clàssica i vihuela), Teresa de Juan (violoncel) i Montse Puig (percussió).

A l’Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central, a les 19 h.

Dilluns 20 d’octubre

L’Hora del Conte Solidari: “Cafè dolç, cafè amarg”.

A l’Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central, a les 18 h.

Mentre l’Anna, l’escriptora i narradora, el va explicant, en Subi, l’il•lustrador, el va dibuixant en directe. Després es fa una petita activitat perquè els nens reflexionin i expressin allò que el conte els ha suggerit.

Dimecres 22 d’octubre

Cinema Solidari: “Con las manos vacías”.

Al Cinema Metropol, a les 21 h. — Entrada gratuïta.

La lluita de les dones per accedir als serveis de salut i planificació familiar a Llatinoamèrica.

Dissabte 25 d’octubre

19a edició de Menjars d’Arreu del Món.

A la Pista Esportiva de Can Roca (Dr. Trueta, 64),

a les 14 h. Preu adults: 14 €. Preu infants (fins a 12 anys): 7€. Venda d’entrades a l’OAC i a l’entrada del recinte, el mateix dia a partir de les 13 h.

Aquest any la recaptació dels Menjars d’Arreu del Món anirà a una de les entitats que formen part del Consell Municipal de Cooperació de Castelldefels. El projecte de Fundación Alegra, que va ser aprovat per majoria del Consell, es desenvolupa en un orfenat de Lomé (Togo). Es tracta del “Proyecto de Alimentos y Medicinas”, i té com a objectiu la cobertura socio-sanitària de la població infantil de 0 a 2 anys.