25è Aniversari Centre Excursionista ROCA NEGRA

En el marc dels actes de celebració del seu 25è Aniversari com a entitat esportiva, organitzen un col·loqui sobre “La muntanya com a esport”:
Vivències: recórrer a la memòria
(Jordi Pons)
Nascut per córrer per la muntanya

(Miguel Caballero)

El acte serà presentat per Dani Giménez-Roig, president del Centre Excursionista Roca Negra i tindrà lloc a la Biblioteca de Castelldefels, a l’Espai Ramon Fernández Jurado, el dia 5 de noviembre a las 19 h
Els ponents són els següents:
Jordi Pons, veterà alpinista que ho ha pujat gairebè tot. Compta en el seu palmarès amb la fita d’haver participat en la primera expedició espanyola a fer un 8000 (Annapurna, 1974) i també la primera expedició catalana a l’Everest (1982). Ha rebut molts premis de cinema de Muntanya com els que li van atorgar al Festival de Torelló o als internacionals de Trento i les Diablerets. Encara practica l’alpinisme i les seves conferències són un plaer per a l’audiència.
Miguel Caballero, jove corredor professional de curses de muntanya de l´equip de La Sportiva i també membre de l’equip espanyol d’esquí de muntanya de competició. Atleta fort que compta amb un 4t lloc en el Campionat Mundial del 2011 i un 4t lloc en l’Europeu de 2012. Té ganes d’explicar-nos per què no para de córrer per la muntanya.