Col·laboració GOLDMAX REAL ESTATE – CREU ROJA CASTELLDEFELS per a la recollida de productes nadalencs per a famílies en situació de vulnerabilitat social

L’Empresa GOLDMAX REAL ESTATE CONSULTING de Castelldefels col·labora enguany en una campanya de recollida de productes d’alimentació típics de Nadal, per poder fer lots per a famílies usuàries de la CREU ROJA de Castelldefels que no es poden permetre aquest tipus de productes per celebrar el Nadal en família.
Aquesta col·laboració consistirà en el fet que el seu local serà punt de recollida de les donacions de particulars que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa, i poder així entre tots fer possible que les famílies que estan patint les conseqüències de la crisi econòmica puguin gaudir, aquest Nadal, dels productes d’alimentació típics d’aquestes festes.
Així que us animem a tots i totes a col·laborar-hi!!
Del 20 de novembre al 19 de desembre podeu adreçar-vos a les instal·lacions de GOLDMAX, a l’Avinguda Constitució, 99-101 Local 2 (al costat de Caprabo), en horari de 9 a 14h i de 16.30 a 19.30h i fer la vostra aportació: Torrons, neules, polvorons, fruita seca…
TOT serà benvingut!!