Els pròxims concerts de la Coral Marinada

A la Coral Marinada, un cop acabat l’estiu, treballem per preparar els concerts de l’últim trimestre. El diumenge 16 de novembre cantarem al Teatre Plaza, convidats per la Coral Germanor al concert de Santa Cecília, patrona dels músics. El dilluns 8 de desembre, amb motiu de la Festa Major d’Hivern de Castelldefels, organitzem el Concert Coral de Festa Major, també al Teatre Plaza acompanyats de dues o tres corals convidades. Per a aquests dos concerts hem recuperat algunes cançons del nostre repertori que feia molt de temps que no cantàvem i que esperem que us agradin.
Acabarem l’any amb la tradicional cantada de Nadales el divendres 26 de desembre a l’església de Santa Maria a les 9 del vespre. En aquest concert participem totes les corals de Castelldefels.

Us hi esperem!!!
Coral Marinada