Guanyar per canviar les coses

Guanyar a l’Ajuntament per canviar les coses és l’objectiu polític d’ICV-EUiA més clar d’aquest curs. Com hem demostrat tant des del govern com des de l’oposició, entenem la política com aquella que es fa des de, amb i per la gent, no la política de despatxos d’esquenes a la realitat, com ha fet els darrers anys el govern del PP+AVVIC+Unió amb exemples clars com el projecte del passeig marítim, l’adjudicació de la concessió dels quioscos o amb el contracte de les escombraries. Vivim en directe els problemes de la gent i les seves inquietuds, incerteses, les aspiracions col·lectives, les il·lusions i les seves esperances gràcies el treball conjunt que hem portat a terme. Treballem per contribuir a la millora de les seves condicions de vida sense falses promeses però amb inconformisme. Creiem en la política feta amb rigor i unitat per reforçar la comunitat i la democràcia. La gent d’ICV-EUiA ha treballat sempre per fer que els ajuntaments serveixin per millorar la vida de la gent, per reduir les desigualtats i defensar el territori, i ja és hora de fer aquest canvi a Castelldefels. El govern del PP porta 3 anys protagonitzant polítiques de venta d’imatge de la ciutat però sense transformació, amb una fiscalitat més injusta, que augmenta les desigualtats i sense donar respostes reals als problemes de la gent, una ciutat amb més atur, amb més gent sense llar i amb més dificultats per desenvolupar una vida digna.
Hem treballat des del carrer al costat de la gent fent arribar les seves propostes a l’Ajuntament, és l’hora de poder fer-les realitat, tenim bones propostes per reforçar la democràcia, els serveis públics i per lluitar contra la crisi. Propostes que volem aplicar i que podem aplicar perquè hem demostrat capacitat de govern amb moltes polítiques educatives, culturals, de sostenibilitat, de transparència o de participació. I ho volem fer amb tots i totes els que compartim una diagnosi i un projecte de futur per Castelldefels. Et sumes?

CANDELA LÓPEZ

Grup Municipal ICV-EUiA