Malgrat tot, hem votat i votarem!!!!!!!

Mentides, amenaces, querelles, fiscals, tribunals, mitjans de comunicació cavernícoles, agressivitat incivilitzada. Tota una actitud histèrica i predemocràtica no ho ha pogut impedir: HEM VOTAT!!!!! Enmig d’una corrupció generalitzada de governants – a més a més d’ineptes- i de financers agiotistes, afrontant l’oligarquia de l’altiplà que ha arruinat Espanya, HEM VOTAT!!!!
El poble de Catalunya, reconquerint la llibertat i la dignitat, vol bastir el seu futur junt amb els altres pobles lliures del món. Perquè tambè Catalunya té dret a governar-se ella mateixa democràticament i sense cap vassallatge. Perquè en democràcia qui mana és el poble i els governants han d’estar al seu servei. Perquè el poble català ha recuperat la il.lusió, ha alçat el cap i HA VOTAT!!!! Aquest vot és el missatge que els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya han transmès al govern de l’Estat.
Les mentides, les amenaces i els tribunals només demostren la impotència i la por dels autòcrates de Madrid, sobretot perquè, malgrat tot, HEM VOTAT… I VOTAREM!!!!