Mil tres-centes persones van participar en la cursa solidària de Malària 40

Amb sortida i arribada al parc de la Muntanyeta, l’activitat benèfica es va celebrar el diumenge 16 de novembre • Es van recaptar fons que es destinaran al combat contra la malària a Madagascar

La carrera, amb el nom de Castelldefels Running Malària 40, va superar les previsions dels organitzadors, l’ONG Malària 40, que la setmana passada va xifrar el seu objectiu a aconseguir arribar a les mil inscripcions. A l’hora de la veritat, els participants van ser tres-cents més dels esperats.

L’èxit de la iniciativa permetrà elevar la xifra anunciada: mil inscripcions havien de permetre pagar 250 tractaments contra la malaltia a Madagascar. Ara, seran més.

La cursa, amb un recorregut de 10 quilòmetros en la seva distància màxima, va discórrer amb sortida i arribada al parc de la Muntanyeta, on es van celebrar tallers infantils, zumba, música, i es va oferir als assistents la venda solidària i el sorteig de diferents productes.

L’èxit va acompanyar la iniciativa festiva, esportiva i solidària per aconseguir fons amb els quals combatre la malària, la malaltia que provoca una major mortalitat infantil arreu del món.