PER UN NADAL MES SEGUR

Un any més, en aquestes dates nadalenques, els Mossos d’Esquadra posem en marxa el dispositiu Grèvol, de manera conjunta i coordinada amb la Policia Local de Castelldefels amb l’objectiu de reforçar la presència policial en aquelles zones de més activitat comercial.

La vostra seguretat és la nostra satisfacció. Per això, la prevenció, el treball conjunt i la suma d’esforços són les millors eines per aconseguir-ho.

L’estratègia policial tindrà com a objectiu reforçar les patrulles de visualització, intercanviar informació de manera personalitzada amb els agents que visitin els comerços, restaurants, bars i diverses entitats i poder rebre consells de seguretat.

 D’aquesta manera poder:

* Prevenir i/o reduir la delinqüència que opera a Castelldefels aprofitant les condicions específiques que es donen durant la campanya nadalenca (aglomeracions, augment d’activitat comercial, etc…)

* Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.

La campanya a més de centrar-se en els eixos comercials i/o empresarials, també dedica especial atenció a l’oci nocturn, a la mobilitat tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats, així com els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin activitats amb motiu de les celebracions en dies assenyalats, com són la festa Major d’Hivern i la Fira Medieval, la Cavalcada de reis i les rebaixes.