FÚTBOL SALA

El dissabte 6 de desembre, el Centre Comercial Ànec Blau de Castelldefels va acollir la presentació oficial del Futbol Sala Castelldefels 2014/2015

El Centre Comercial referent al Baix Llobregat, com a Patrocinador del FSC va ser la seu escollida per la Directiva del Club per poder realitzar la foto oficial.
Aquesta temporada 2014/2015 el FS Castelldefels compta amb 25 equips de futsal, que mouen una massa social de jugadors i tècnics de més de 325 persones.
L’entitat té inscrits 15 equips a la Lliga Catalana de Futbol Sala, que van des de categoria prebenjamí a sènior, tant masculí com femení. L’equip referent del club continua sent el seu primer equip femení, que milita a la 2a divisió Nacional de Futsal Femení. A part dels 15 equips federats, el FSC compta aquesta temporada amb 9 equips en competició escolar al Consell Esportiu del Baix Llobregat i un equip de jugadors afectats per paràlisi cerebral, que competeixen a la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral.
Tot i la falta d’instal·lacions esportives a Castelldefels, el club ha pogut consolidar 25 equips complets, un increment de la demanda de futsal en el club que ve originada per la bona feina i els resultats de les últimes temporades. Tot i aquest límit d’infraestructures esportives, el club ja treballa en altres fórmules per fer créixer la nostra escola, un increment de quantitat sense, òbviament, deixar de banda la qualitat formativa, un valor molt important de la nostre escola de Futbol Sala.

El Futbol Sala Castelldefels vol agrair a la massa social del club que, tot i que va ser un dia festiu i de pont, més del 75% de la gent va poder assistir a la realització de la foto oficial.
FS Castelldefels.