MOVEM Castelldefels

Des d’ICV-EUiA Castelldefels, hem fet una aposta clara per la transparència i la participació de la ciutadania, ampliant els espais de debat polític i fent-la partícip des d’un primer moment. Sota el lema “Movem” encetem aquest procés fins a les properes eleccions municipals de maig de 2015, on la ciutadania protagonitzarà el projecte polític per transformar la seva ciutat, des de l’elecció de la candidatura, l’elaboració del programa electoral, passant per l’establiment de les confluències necessàries, així com en el seguiment dels acords presos. L’àmbit municipal té molt futur, i s’ha de desenvolupar des del protagonisme ciutadà que configuri majories capaces de guanyar. En aquest procés, des d’ICV- EUiA volem incorporar al conjunt dels ciutadans i ciutadanes que volen canviar Castelldefels, i que volen fer-ho en primera persona, liderant un canvi que considerem més que necessari en un moment en què hem de garantir una ciutat per viure i conviure-hi, que doni resposta a l’emergència social i ofereixi dignitat i qualitat a la vida de les persones. Un procés que té per objectiu apropar la ciutadania als centres de decisió política de la ciutat, atenent a la necessària coresponsabilitat social sota la qual entenem l’exercici de la política. I això ho hem de fer des de la generositat, honestedat, confiança, credibilitat, obertura, mobilització i intel·ligència. Partim de la suma d’esforços i lluites, per impulsar un projecte alternatiu i guanyador a la ciutat i, el més important, pensat per a les persones. Un gran repte per al proper any 2015, en què esperem comptar amb tu per fer de Castelldefels la ciutat per a les persones.
Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes i una molt bona entrada d’any.