Adolfo Borgoñó, nou President de la UE Castelldefels

Castelldefels (16-01-15). Després de la dimissió de Jordi Julià, President de la UE Castelldefels els darrers 4 anys, el club groc ha emprès el lògic procés de canvi institucional, i així des d’aquest dijous 15 de gener ja té nou President.

Es tracta d’Adolfo Borgoñó, 44 anys, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses a ESADE, i directiu d’una multinacional establerta al nostre entorn. Borgoñó, que en recents dates va entrar en la Junta Directiva com a Vicepresident, assumeix el càrrec dins d’un mandat que finalitza oficialment al juny del 2017.

Borgoñó no afronta aquesta ‘aventura’ sol, envoltant-se així d’una Junta Directiva en la que hi figuren el ja Vicepresident Jordi Casamiquela , el Secretari Jesús Fiel i el Vocal de Relacions institucionals Norbert Murillo, un autèntic històric de l’esport local i de l’entitat.

El nou president mariner, però, ha confirmat entre d’altres coses, que el nou grup de treball del club estarà conformat per un mínim d’entre 8 i 12 directius, i que en properes dates es convocarà una Assemblea de Socis per informar dels canvis produïts i de la nova gestió, tasca que inicialment centrarà la seva mirada en solucionar els problemes econòmics que arrossega l’entitat, tot plegat amb l’objectiu de dotar-la d’una més que necessària estabilitat.