Els joves estem farts d’un govern municipal que ens ignora

Les Joventuts d´Esquerra Republicana de Castelldefels ens sumem a la denúncia, feta per Esquerra Republicana en el darrer Ple, sobre les males pràctiques d’aquest govern municipal, que amaga informació clau i treballa d’esquenes al veïnat en projectes estratègics per a la ciutat. Valguin com a exemples el Passeig Marítim i el III CAP.

Les JERC Castelldefels creiem que pel que fa a la III Fase del Passeig Marítim, un projecte per millorar la nostra ciutat sempre és benvingut. Ara bé, un projecte començat sense garanties de participació i d’esquena al veïnat i per tant a tota la nostra ciutadania, no és l’adequat. Els veïns han pressionat i lluitat organitzadament pel passeig marítim que volen i ho han aconseguit. L’equip de govern del PP ha actuat, des d’un principi, d’esquena a la ciutadania. Un govern no ha de tenir por de treballar conjuntament amb la seva ciutadania. Al contrari, treballar amb ella enriqueix el projecte en qüestió i la qualitat democràtica de la societat.

I tampoc cap atenció a les necessitats del jovent. En aquest espai, hi volem un centre d’atenció i seguiment de les drogodependències? Les JERC considerem que no. En aquest espai, no. Just darrere d’on s’emplaçaria el tercer CAP, hi ha una pista poliesportiva d’ús públic on habitualment es reuneixen els joves del barri: considerem que és un risc absolutament innecessari posar-hi just al davant aquesta mena de servei. Manuel Reyes, Màxim Costa, David Grau, Santiago Barona, és això el que busqueu? Joves i drogodependències en un mateix entorn?

Un govern minoritari que ignora el jovent i que treballa d’esquena al veïnat no és el que volem. El volem proper, sensible a tothom i que no pensi en interessos partidistes sinó en interessos comuns. No és el que tenim ara a Castelldefels. Per això, fem una crida al jovent de la ciutat a organitzar-se i a treballar de ferm per canviar-ho.

 

Roger CUBEDO

Portaveu

JERC Castelldefels