EQUIPS FUTBOL BASE UE CASTELLDEFELS

PRE BENJAMÍ A UE CASTELLDEFELS 14-15:

Una única derrota al tancament d’aquesta edició i 96 gols a favor en 10 partits denoten que el primer Pre Benjamí de la casa és un equip ‘en majúscules’, ben treballat tàcticament com a grup i amb individualitats que marquen les diferències.

Plantilla: JAN CUTIÉ; MATEO Boo, GUILLE González, GERARD Arguedas, JOAN Cordero, ADRIÁN Gil, PABLO García, JOSÉ Palomo, ISAAC Rubio, HUGO Balastegui, JAN DEU i CARLES Gurdiel

Cos Tècnic: DANI FERRER (entrenador); ÁLEX LUKJAR (segon entrenador) i DANI TERUEL (Ajudant)

prebenjamia1415

CADET A UE CASTELLDEFELS 14-15:

A l’equador de la temporada ocupa el liderat del grup 11 de la Primera Cadet, amb 6 punts d’avantatge respecte el seu principal perseguidor. Espectacular campanya d’un equip que practica un futbol d’alta escola en tots i cadascun dels partits que disputa.
Plantilla: JOSÉ López; ADRIÁN Valle; ADRI Anguren, ALBERT MONTELL, SERGIO ESPIGADO, David SORIANO, VÍCTOR GONZÁLEZ, ARNAU Redondo, MIGUEL Marín, Albert Sánchez BERTUS, IVÁN Martínez, SERGIO CASADO, DANI Teruel, CARLOS GARCÍA, GUILLE Marín i JORDAN Mestanza. Va formar part de la plantilla durant els tres primers mesos de competició Enrique Ramírez KIKE, fitxant al novembre per la UE Sant Andreu de la Divisió d’Honor Cadet.
Cos Tècnic: TONI PONS (entrenador); DANI FERRER i ÁLEX LUKJAR (Ajudants)