El Benjamí A del FS Margu Castelldefels, líder invicte del seu grup de la Lliga Catalana de Futbol Sala.

L’equip, dirigit per Àlex Rojo, Juanjo Capdevila i l’Alba Noguera està realitzant una temporada impecable al grup 9 de la categoria benjamí. Porten 13 victòries en els 13 partits que han disputat fins aleshores, sent l’equip menys golejat.
L’equip està format per Ruben Castelblanque i Lucia Noguera a la porteria; i per Lara Fosch, Iu Bertrán, Hugo Cuadrado, Aaron García, Sandro Jimémez, Óscar López, Iván Luque, Jordi Moreno, Ferran Nebot i Marco Sánchez com a jugadors de pista.
Uns resultats que ni el més optimista podia esperar, però que gràcies a uns entrenaments tècnics, tàctics i mentals, han fet del grup un equip campió. L’equip continuarà lluitant dia rere dia a cada entrenament, i poder aconseguir per segon any consecutiu el títol de Lliga. Sens dubte, el partit clau pot ser el penúltim partit ja que el FS Castelldefels visita la complicada pista del segon classificat, el Cornellà FS, un dels equips més forts de la lliga (més de 130 gols en 13 partits) i que només ha deixat escapar 3 punts, precisament contra l’equip groc del FS Margu Castelldefels. Un partit on es podria decidir el títol de Lliga per a un o l’altre equip. Hi ha lliga, molta lliga.

Benjamí A
FS Margu Castelldefels.