Neix Gestió per a l’Esport JC10 SL

Una entitat que, desprès de molts mesos planificant i donant forma al projecte de gestió JC10, ha estat constituïda per Juanjo Capdevila, Iván Jiménez i Álex Rojo; i formada per personal format, qualificat i titulat en el món de la gestió administrativa i esportiva. L’experiència en la gestió diària d’un club tan important com el FS Castelldefels i el creixement d’aquest en els últims 5 anys, triplicant la seva massa social i els equips en competició, ha fet que la idea d’una gestió professional com JC10 fos necessària.
La Societat té com a objecte la coordinació i gestió de tot tipus d’entitats esportives i lúdiques, organització d’esdeveniments esportius, desenvolupament i explotació de recintes dedicats a la pràctica esportiva i l’ensenyament de l’esport.
JC10 no només treballarà en la gestió d’un dels clubs esportius de referència a la ciutat i a la comarca, sinó que ja ha mantingut contacte i reunions amb diverses entitats de Castelldefels, Gavà i Viladecans per poder oferir els seus serveis de gestió esportiva i treballar en la millora de la qualitat dels serveis que presten aquestes entitats, i optimitzar els recursos de què disposen.
Uns dels primers reptes de JC10, aquest 2015, és la realització aquesta Setmana Santa del Campus de Tecnificació de Futbol Sala Dani Salgado, jugador professional de Marfil Santa Coloma i màxim realitzador de l’LNFS. El Campus es realitzarà els dies 30 i 31 de març, 1 i 2 d’abril de 2015 de 9 a 14 h a les instal·lacions de l’Escola Gaudí de Castelldefels. El campus està orientat a jugadors/es, porters/es de 6 a 15 anys. El cost dels 4 dies és de 75 €.
Paral·lelament a aquest campus i en les mateixes dates, JC10 Solutions organitza un Casal Lúdic Esportiu a les mateixes instal·lacions de l’Escola Gaudi. Un casal per a nens i nenes de 4 a 12 anys on realitzaran diversos esports (individuals i col·lectius), així com jocs i manualitats. El cost d’aquest casal lúdic esportiu és de 60 €.
Per a més informació i reserves de places Campus i Casal, us podeu posar en contacte amb els organitzadors via correu electrònic a:
gestio@jc10solutions.com o al telèfons 675 881 352 o 620 848 705.
També podeu visitar el web www.jc10solutions.com, allà teniu tota la informació dels serveis de l’empresa així com informació tant del Campus de Tecnificació com del Casal Lúdic.
Gestió per a l’Esport JC10 SL.