Taxistes de Castelldefels

Senyors de l’Ajuntament de Castelldefels, els escric aquesta demanda després d’haver obtingut l’acord de molts companys taxistes de la parada de Castelldefels. Suposo que estarem d’acord que el taxi a Castelldefels és també una manera de donar una bona imatge del nostre poble. Doncs bé, ja fa molt de temps que venim demanant uns serveis de WC a la parada de l’estació, ja que hi ha certes hores que tot està tancat i no hi ha manera de fer les nostres necessitats. Hi ha d’altres problemas, com ara la circul.lació per entrar a l’estació, ja que és molt estreta sobretot quan coincideixen camions que vénen a descarregar. Peró bé, el més urgent és dotar d’uns serveis públics o bé a la plaça o bé a l’estació, doncs suposo que els passatgers del tren tenen el mateix problema.
Ramon Colom
Taxista a Castelldefels