Inauguració del nou restaurant CAL TREMOLINS

La cuina de les quatre estacions

Cal Tremolins neix a partir de la idea de crear un lloc per fer calçotades com es fan a la comarca de l’Alt Camp, on la família de l’Eduard (propietari del restaurant) té una casa  a la bonica població de Vilarodona. Cal Tremolins no és un restaurant de temporada, sinó que obrirà les seves portes tot l’any. La carta del restaurant és variada i s’adaptarà a les diferents estacions, sent la base del restaurant l’acurada selecció de productes fets a la barbacoa.

A l’hivern
FESTA DE LA CALÇOTADA
Les millors calçotades per gaudir amb la família i els amics i fer un bon àpat.
A la primavera
L’ESCLAT DE LES CARXOFES
Si t’agraden les carxofes, estàs d’enhorabona! A Can Tremolins amb l’arribada de la primavera comença l’esclat de les carxofes!
A l’estiu
AMANIDES I FRUITES
Amb la calor de l’estiu arriba la frescor de les millors amanides i fruites.
A la tardor
FESTIVAL DELS BOLETS
A Can Tremolins són fanàtics dels bolets i podràs tastar els millors plats amb aquesta joia dels nostres boscos. Tot això, acompanyat d’una terrassa on podràs gaudir d’una àmplia carta de cerveses, licors i combinats per passar una bona estona.

A la inauguració, van assistir-hi autoritats, amics i personalitats com ara Sandro Rosell, Pepe Costa, tècnic del F.C Barcelona i el component dels Manolos, Rogeli Herrero.

Avda Diagonal , 39, Castelldefels
Tel: 93 664 59 48