XVI NIT DE L´ESPORT 2015

El divendres 24 d’abril se celebrarà la XVI edició de la Nit de l’Esport a Castelldefels. Organitzada per el Ajuntament i La Voz de Castelldefels

L’objectiu d’aquest esdeveniment és premiar els/les millors esportistes de la temporada 2014/2015 de Castelldefels, així com les persones i a tothom que hagi col·laborat en l’esport local, com ara els directius i les directives, els/les patrocinadors, els mitjans de comunicació, etc.

Es constituirà la Comissió Resolutiva, la qual estarà formada per un/una representant de cada entitat esportiva de Castelldefels. Des d´ara i fins al 7 d´abril es poden presentar candidatures esportives en les diferents categories. Cal comunicar-se amb la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels al telèfon
93 664 10 54 o bé a l’adreça de mail esports@castelldefels.org

Així, us animem, en aquesta nova edició, a participar-hi més que mai. Us esperem en la nit més esportiva de l’any: La Nit de l’Esport 2015.