Felip Puig presentarà a Xavier Amate com a candidat a l’alcaldia de Castelldefels

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha confirmat la seva assistència a l’acte, que es celebrarà el proper dia 10 d’abril a la sala polivalent del Centre Frederic Mompou.

El cap de llista de Convergència i Unió per les eleccions municipals del dia 24 de maig a Castelldefels, Xavier Amate, serà presentat pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, el proper dia 10 d’abril a la sala polivalent del Centre Frederic Mompou. En el decurs de l’acte, Amate presentarà als 30 integrants de la llista -25 titulars i 5 suplents- amb la que concorrerà a les eleccions. La llista va ser aprovada ahir dimarts, 31 de març, per l’Assemblea General Extraordinària de la militància amb el cent per cent dels vots favorables.