Els èxits esportius continuen a l’Escola de Futbol Sala de FS Castelldefels

Cap de setmana d’èxits esportius pel FS Castelldefels.
El dissabte 16 de maig de 2015, els equips Juvenil A FS Autoescuela Novel Castelldefels i el Benjamí B del FS Margú Castelldefels es van proclamar Campions de Lliga a falta en ambdós casos, d’una jornada per acabar les seves respectives lligues. I no queda aquí, el diumenge 17 de maig, l’Infantil A del FS Rest Casa Diego Castelldefels, desprès d’aconseguir l’ascens matemàtic a 1ª divisió, ha aconseguit el títol de Lliga en derrotar al segon classificat a Can Roca.

El Juvenil A, entrenat per Rubén Jaén i Lluis Andrés Bonete, ha fet una temporada espectacular, anant de menys a més i assolint el Campionat amb només dues derrotes i dos empats, i sent l’equip més golejador i el menys golejat de la competició. Unes xifres que, a base de treball i de confiança en cadascun dels membres de l’equip, han donat el premi del Campionat de Lliga i de l’ascens de categoria, ascens que era prioritari com a objectiu de la temporada.

Per la seva part, el Benjamí B, entrenat per Maria Vallés, s’ha proclamat campió de Lliga desprès de la victòria davant l’equip de Joan Bardina. Un Benjamí B que ha demostrat que entrenament rere entrenament i partit a partit, amb la il·lusió i la formació d’una bona escola de futbol sala, els resultats acaben arribant.
L’Infantil A, entrenat per Jordi Rodríguez i Sandro Jiménez, ha realitzat una lliga pràcticament perfecta. Ha estat un equip molt superior que ha sabut mantenir el liderat durant setmanes i acabar aixecant el títol de Lliga.

Recordem que els èxits esportius al FS Castelldefels 14/15 van començar amb el títol de Lliga de les noies del Juvenil Cadet A, que competiran a finals de juny pel Campionat d’Espanya de Clubs. I no oblidem que, en les categories més petites, el Benjamí A del FS Margú Castelldefels ha quedat entre els 16 millors equips de Catalunya, dels més de 130 que van començar, i els Prebenjamí A està entre els 8 millors de la fase final de la Copa Catalunya de la categoria.

Èxits relacionats amb la nostra forma de treballar i formar. FS Castelldefels, més que un club de futbol sala, una forma d’entendre l’esport del futsal.