ICV-EUiA forma part de Movem Castelldefels, t’hi sumes?

Des d’ICV-EUiA fa temps que treballem en la construcció d’una alternativa d’esquerres a Castelldefels. Hem vist com, davant una forta crisi i de patiment de molta gent, el govern de Manu Reyes a Castelldefels no ha donat solucions, sinó que ho ha agreujat amb més polítiques d’austeritat i de retallades, igual que Rajoy i el PP al govern de l’estat. Tanquem l’exercici econòmic de 2014, amb més de 12 milions d’euros de superàvit, diners de les nostres butxaques, que ells volen que vagin a parar a salvar bancs i no a les persones. Aquests diners de tots i totes, haurien d’estar donant solució a més d’un centenar de famílies de Castelldefels que es troben sota el llindar de la pobresa, garantint a tothom igualtat d’oportunitats; haurien de ser més espais per la gent gran i per la gent jove; més escoles bressol i per fer una ciutat més habitable i més sostenible. Per això, perquè tenim clar el que volem per Castelldefels, hem buscat la manera d’unir forces per ser molta més gent la que compartim aquesta visió i la que ens hem il·lusionat amb la possibilitat de ser una força determinant a l’Ajuntament de Castelldefels, el proper 24 de maig. En el camí per arribar fins aquí, hem volgut sumar, per això, ens hem trobat amb totes les forces polítiques d’esquerres per construir aquesta alternativa. Algunes d’elles van declinar la proposta i es presenten a les eleccions municipals pel seu compte. A Movem Castelldefels ens trobem les forces polítiques d’esquerres d’ICV-EUiA, Moviment d’Esquerres, Equo i Entesa, ens donen suport també companys i companyes, a títol personal, organitzats a Podemos a la ciutat, tenint en compte que aquesta força no es pot presentar a les eleccions municipals. El  més important és que ens hem aplegat gent de Castelldefels, de totes les edats i tots els barris, que treballem en molts i diferents àmbits, que portem temps lluitant, com son les companyes de la PAH en la defensa d’una vida digna, o qui ho fa en la defensa de l’ensenyament públic de qualitat; gent que aposta per una ciutat esportiva, cultural, més participativa, transparent i que respecti el medi ambient. En definitiva, una ciutat per tothom. A tots i totes ens uneix l’esperança d’aconseguir un futur millor per Castelldefels, t’hi sumes? Movem Castelldefels!