Municipalización

D’aquí a pocs dies, tenim eleccions municipals. Sembla, doncs, l’hora de fer un repàs de tot allò que queda per fer, que és molt i tan o més important que el que s’ha pogut aconseguir en aquests darrers quatre anys.
Sobre el medi ambient:
-Promoció de la platja com a reclam d’un turisme sostenible, de qualitat, respectuós amb el medi ambient i coneixedor dels valors naturals i socials que aquest espai conté.
-Continuació del projecte de condicionament de la zona d’esculls marins, per a conservació de la biodiversitat submarina. En els darrers anys, s’han realitzat una sèrie de treballs per protegir uns esculls de formigó que es van enfonsar al mar amb l’objectiu de protegir la costa de la pesca d’arrossegament, oferint un hàbitat a flora i fauna marines. La seva conservació, a banda de ser una obligació per part de tots, podria constituir un reclam turístic per a un sector en auge com és el dels afeccionats al submarinisme.
-Ampliació de la xarxa d’escoles verdes amb la incorporació de les escoles bressol i centres educatius no adherits encara.
-Promoció de la instal·lació d’energies renovables entre el veïnat mitjançant campanyes d’assessorament.
– Consolidació de l’equip de protecció civil i prevenció d’incendis forestals.
– Consolidació del projecte d’aplicació del pastoreig al mateniment de la franja forestal perimetral, com a eina més sostenible per a la prevenció d’incendis.
– Compliment dels compromisos en matèria de lluita contra el canvi climàtic i per l’educació ambiental.
Sobre mobilitat:
– Amb el beneplàcit de l’Entitat Metropolitana del Transport, tenim previst canviar el recorregut de la línia de bus L95 pel de la línia L99, entre el C/ Santiago Rusiñol i El Poal, passant per Montmar baix.
– Creiem necessari establir un servei directe de les línies d’autobús L94 i L95 en hores punta, des de Castelldefels fins a la Plaça Espanya de Barcelona. Amb aquest canvi, estalviaríem quilometratge diari, la qual cosa ens podria permetre millorar la freqüència del CF1.

Òbviament, aquí no s’acaba la llista d’ambicions que tenim per a aquesta ciutat. En tenim moltes més que us farem arribar pròximament. Així mateix, comptem amb el vostre ajut per fer el millor programa per a Castelldefels.