Tu ets Castelldefels. Dóna-li la volta!

Al desembre de 2013, Convergència va abandonar l’equip de govern municipal, fart dels incompliments del pacte que s’havia signat a 2011 i cansat d’escoltar les mentides amb les quals el Partit Popular tractava d’amagar els seus fracassos de gestió. Eren uns moments especialment difícils per una part molt important dels ciutadans de Castelldefels, sacsejats per la crisi econòmica i per les polítiques que s’adoptaven tant al nostre Ajuntament com al Congrés dels Diputats.
Res no podíem fer contra les decisions que un govern espanyol en majoria absoluta prenia en contra de les persones i en favor dels poders polític i financer. Però a casa nostra podíem treballar, encara que fos des de l’oposició, perquè els nostres ciutadans tinguessin serveis de qualitat, conservessin el seu treball i trobessin respostes a les seves necessitats més bàsiques.
Per aquesta raó vam votar en contra de la signatura d’un contracte de recollida d’escombraries i neteja de la ciutat que, a banda del seu cost econòmic (70 milions d’euros), no garantia cap millora en el servei i posava en perill molts llocs de treball. I també per aquesta raó vam presentar i aprovar, juntament amb altres forces polítiques, uns pressupostos molt més socials dels que plantejava el PP.
Podríem citar molts més exemples d’actuacions responsables amb les quals hem fet front a un govern incapaç de donar resposta els problemes més elementals que pateixen les persones de Castelldefels. Però si ho féssim no ens quedaria espai, en un escrit tan breu com aquest, per dir que el proper 24 de maig hi haurà eleccions municipals i que aquest serà el moment en què els ciutadans diguin la seva.
A Convergència i Unió ens presentem amb un equip de gent molt preparada, treballadora i honesta i amb un programa que prioritza les necessitats dels ciutadans per damunt de totes les coses. Volem uns carrers més nets, més segurs, millor il·luminats, amb menys sorolls i volem una ciutat més justa, més solidaria amb la gent que més ho necessita, amb menys atur i on les decisions més importants es prenguin per consens. Per això us recordem que cadascunde vosaltres sou Castelldefels i que podeu ajudar-nos a donar-li la volta.