33è aniversari de l’Agrupació de Cultura Popular

El Castellers de Castelldefels van celebrar el 33è aniversari de l’Agrupació de Cultura Popular amb una plantada de castells a la Plaça Joan XXII de Castelldefels. Els acompanyaven el Castellers de Santa Coloma, els Castellers de Cerdanyola i els Vailets de l’Empordà.

A primera ronda van intentar el 3 de 7, un castell que l’any passat van descarregar en diverses ocasions, però que enguany se’ls està resistint. Malauradament, el castell va quedar en intent desmuntat, tant al primer intent com a la ronda de repetició. A segona ronda van descarregar el primer 5 de 6 de la temporada i, a tercera, un 3 de 6 amb l’agulla molt lleuger i molt parat. Per acabar la diada, van intentar un pilar de 5 que l’any passat van descarregar en moltes ocasions, però que enguany tenen poc rodat. El pilar va caure poc després de l’aleta, quan l’acotxadora començava a baixar. Una diada amb bons resultats, estadísticament parlant, però que va deixar els Grocs amb ganes d’anar més amunt.

La propera actuació serà el dissabte 27 de juny a Sant Pere de Vilamajor.