Aquest dissabte arriba la tercera Castelldefels Shopping Night

Amb la voluntat de dinamitzar i potenciar el comerç del centre de la ciutat, la iniciativa esta organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Castelldefels, l’associació de comerciants Castelldefels Activa i el Gremi d’Hostaleria

Després de l’espectacular poder de convocatòria dels anys anteriors, Castelldefels viurà el dissabte, 27 de juny (18- 24 h), la tercera “Shopping Night”, una iniciativa en la qual el comerç local de la plaça de l’Església i carrers adjacents obriran fins les 12 de la nit oferent els seus millors descomptes. La iniciativa, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Castelldefels, l’associació de comerciants Castelldefels Activa i el Gremi d’Hostaleria, neix amb la voluntat de dinamitzar i potenciar el comerç del centre de la ciutat. Per això, estan obertes les inscripcions per a tots aquells establiments interessats a participar-hi.

Després de l’èxit d’edicions anteriors, la nit blanca del comerç torna amb un subtil canvi de dresscode per passar a ser la Nit Black&White del Comerç Obert. S’anima per tant a tots els participants a vestir de blanc o negre. La iniciativa espera atreure de nou a aquelles persones que amen compartir l’espai públic. L’objectiu? Mostrar la vitalitat ciutadana de comerciants i restauradors, el principal sector econòmic de Castelldefels.