La UD Vista Alegre es fa amb la plaça de promoció d’ascens a Primera Catalana

Els de Castelldefels finalitzen la lliga en segona posició després de guanyar a domicili al Begues per 1-3

La UD Vista Alegre finalment s’ha fet amb la segona plaça, que dóna dret a disputar la promoció d’ascens a Primera Catalana. Els de Castelldefels arribaven a l’última jornada de lliga, disputada el passat 31 de maig, empatats a punts amb la Unificación Bellvitge i amb el gol average en contra. No obstant això, el Vista va complir i la sort va acompanyar. Mentre l’equip blau sumava els tres punts al camp del Begues en guanyar per 1-3, els de l’Hospitalet queien a casa (1-2) davant un Olivella en zona descens directe.

Ara cal certificar l’ascens a una promoció on esperen com a possibles rivals el Camprodón, el Premià, el Bonaire, l’Alpicat i el Jesús i Maria.