L’Escola d’Estiu del BSB ensenya anglès i ajuda a formar ciutadans globals

The Bristish School of Barcelona prepara una nova edició del seu campús d’estiu que ofereix tres programes diferenciats depenent de les edats dels alumnes

 

Barcelona, 2 de juny. The British School of Barcelona (BSB), centre educatiu l’objectiu del qual és aconseguir l’excel·lència acadèmica unida al desenvolupament personal i social dels seus alumnes, prepara, un any més, la seva Summer School.  El campus permet a nens i nenes conviure en un entorn anglosaxó mentre gaudeixen practicant activitats educatives i esportives.

La multiculturalitat i la immersió dins la llengua anglesa contribueixen a que els participants es familiaritzin amb el concepte de ciutadans del món.

La proposta del BSB s’obre per joves de 3 a 15 anys organitzats en diferents programes que estan dissenyats per satisfer les seves necessitats amb un objectiu en comú: aprendre anglès. Els més petits es submergiran en l’idioma a través de la música, els jocs i la literatura.

Pel grup pre-adolescent, hi ha previst un programa variat d’activitats que fomenten la creativitat i la pràctica de l’idioma de forma relaxada i informal. Pels qui ho desitgin, també s’inclouen diversos esports, classes de natació diària, així com altres esports aquàtics al Canal Olímpic.

Pel que fa als més grans, l’Escola d’Estiu els proporcionarà les eines perquè aprenguin a desenvolupar-se en púbic utilitzat estratègies comunicatives adequades a una varietat de situacions socials, com ara debats, presentacions, activitats teatrals, entre d’altres…

Benjamin Franklin va dir: “Digues-m’ho i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc” i precisament això és el que pretén The British School of Barcelona amb la seva Summer School 2015.

 BSB (C/ Ginesta, 26 08860 Castelldefels)