A Castelldefels, ningú enrere

En nom d’Esquerra Republicana de Castelldefels, vull donar les gràcies a totes les persones que el 24 de maig ens van fer confiança. Gràcies a vosaltres, avui és possible que un partit d’esquerres i independentista torni a ser al Ple del nostre Ajuntament i amb més força que mai.
Esquerra a Castelldefels no defugirà cap dels seus compromisos. Volem una ciutat justa, lliure i culta. Una ciutat que no discrimini mai ningú en funció del seu origen, llengua, sexe o religió. Amb consciència del seu passat i memòria històrica i il·lusionada amb el seu futur.
Als pròxims 4 anys la nostra feina a l’Ajuntament serà la d’escoltar la ciutadania per tal de construir amb ella un nou Castelldefels, compromès amb l’ètica, la transparència i el bon govern. Entrem a la institució municipal per garantir, juntament amb la resta del Govern, que la primera preocupació seran les persones, especialment aquelles qui més estan patint els efectes d’una crisi econòmica i financera que no han provocat però que estan pagant.
Ho vam dir en campanya i ho repetim ara: a Castelldefels, ningú enrere. Aquest és un objectiu realment ambiciós que, amb 3 regidors al Ple municipal, no es podria dur a terme. Pensant en això i en la necessitat d’assegurar l’estabilitat i la governabilitat de la ciutat, hem fet un pas endavant i ens hem incorporat al govern juntament amb MOVEM, PSC i CSPot. Finalment, tampoc podem perdre de vista el context polític i social general. Sí, som d’esquerres i també som independentistes. Una majoria del país aposta clarament pel dret a decidir i per la construcció d’una República Catalana, i nosaltres entenem que la nostra ciutat no pot quedar al marge d’aquest corrent històric que ha de culminar aquest proper 27 de setembre.
I, ara, som-hi. Anem per feina. Estem segurs, si ho fem entre tots i totes, aconseguirem un nou i millor Castelldefels.

ANTONI CASAS

Grup Municipal ERC