Un acord municipal pel be comú

El 24 de maig Castelldefels la majoria de votants van fer-ho pel canvi. El Grup Municipal agraeix a les persones que han fet possible el canvi i la confiança a Movem. La majoria van passar pàgina a 4 anys de govern conservador (PP) i, amb un ajuntament més plural, calien acords.
La majoria dels votants van deixar a les forces progressistes diversos mandats: que no volien una majoria absoluta, i s’ha arribat un acord d’una nova majoria compartida; que havíem de pactar entre diferents, i s’ha fet des de la confiança i la lleialtat; i que calia noves polítiques per millorar la vida de la gent.
Per això PSC, MOVEM, ERC, Castelldefels Si pot i CiU, vam signar l’Acord per la governabilitat de l’Ajuntament de Castelldefels. Hem aplicat el principi democràtic de constituir, des de la majoria dels regidors, un projecte estable i compartit en el govern i l’alcaldia, per a garantir un programa de progrés social i nacional.
La ciutat necessitava un nou govern i una nova alcaldessa com la Candela López, i estem contents perquè Castelldefels és part del canvi, com també ho són: Barcelona, Badalona, València, Palma de Mallorca, Saragossa, Sevilla, A Coruña, Zamora, Vitòria, Madrid…
Movem Castelldefels som conscients del repte que hem assumit, i ens il·lusiona, però sabem que aconseguir un Castelldefels més just, més lliure i més democràtic, és cosa de tots i totes.

JORDI  MIRALLES

Grup Municipal MOVEM