FESTA COMIAT INFANTS SAHARAUIS CASTELLDEFELS

El dimarts 25 d’agost a les 19 h a la Biblioteca de la Platja tindrà lloc la Festa de Comiat dels Infants Saharauis.

Per aquest acte hi haurà animació infantil a càrrec del grup Diviertt de Castelldefels i posteriorment el berenar de comiat.

Acomiadarem als 7 infants saharauis (Chej, Rahel, Heimu, Ehyeiba, Gahmula, Mohamed i Nayat) que han estat dos mesos  amb 7 famílies d’acollida de Castelldefels.  Alguns d’ells  ja no podran tornar a Castelldefels.

Durant la seva estada  s’han fet les revisions mèdiques oportunes i s’emporten l’informe mèdic corresponent, principal objectiu del projecte Vacances en Pau.

Han estat al Casal de Paranens on han compartit el mes de juliol amb infants de Castelldefels, han anat d’excursió a Barcelona (al parc de la Ciutadella i al parc de l’Espanya industrial). Han realitzat jocs d’aigua de pintura i dels sentits amb nens i nenes de la nostra ciutat.

Han participat en festes  i activitats a Castelldefels (Castelldefels Balla pel Sahara, Dissabte Solidari), a la Jornada Solidaria de Gavà jugant un partit de futbol solidari i a  Vilafranca la festa central dels infants saharauis de Catalunya organitzada per la Delegació del Front Polisari.

S’en porten molts coneixements, experiències molt diferents a les viscudes al desert i un munt d’amics fets a Castelldefels. Han estat a la platja, han gaudit de la piscina, de la Festa Major, i han tingut experiències úniques, com la jornada a Port Ginesta on van poder probar la sensació d’anar en una motora pel mar.

Els infants s’emporten experiències viscudes a Castelldefels , i les famílies d’acollida i tots els que  hem compartit el temps amb ells  ens emportem un record inolvidable.

L’Associació convida a tothom que vulgui acomiadar-les!

Us hi esperem!