Les llistes del cens electoral per al 27-S es poden consultar del 10 al 17 d’agost

Durant aquest període, les llistes estaran exposades a l’Ajuntament, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), de 8 a 15 hores

En compliment del que disposa la legislació electoral vigent i el decret del 3 d’agost, pel qual es convoquen eleccions al Parlament de Catalunya per al dia 27 de setembre, s’exposen al públic les llistes del Cens Electoral, tancades a dia 1 de juny de 2015 (recull els moviments del padró fins el 29 de maig). Les llistes estaran exposades per un període de 8 dies que començarà el 10 d’agost i finalitzarà el 17 d’agost, ambdós inclosos.

Durant aquest període, les llistes estaran exposades a l’Ajuntament, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), de 8 a 15 hores, per poder-les consultar i presentar-hi, si s’escau, les reclamacions corresponents. També es podran consultar al web municipalwww.castelldefels.org.