EMOTIU HOMENATGE A PIONERS I PIONERES (I HISTÒRICS) DEL FUTBOL SALA CASTELLDEFELS

L’Acte Oficial de Presentació dels Sèniors FSF 15-16 va servir com a inmillorable marc per a que al club homenatgés algunes de les persones que el van fer gran en els seus orígens i que, al capdavall van propiciar que el futbol sala femení a casa nostra neixés i es desenvolupés.
Així, un bon grapat de jugadores històriques (la majoria, pioneres de l’any 1987) i algunes de les persones amb major pes específic en la història del club com Víctor Vidal, José Antonio Durán i Rafa, van ser obsequiades amb uns records commemoratius en forma de placa, en agraïment a la seva feina.

Merche, Trini, Mari Carmen Acosta, Carmen Vigil, Ana García, Mónica March i Fina Marcos, noms gairebé llegendaris en la història de l’entitat, van ser les jugadores reconegudes durant aquesta matinal, rebent els presents de mans dels Directius de l’entitat, encapçalats pel President, Juanjo Capdevila, i també del cap de la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Albert García Edo.

Cal destacar també que, tot i que no va poder assistir al moment de l’homenatge a les veteranes degut als preceptius compromisos institucionals de la Diada, durant el tram inicial de la Presentació va fer acte de presència al Pavelló de Can Roca, Fernando Cerpa ‘Nico’, Regidor d’Esports i, recordem-ho, un dels fundadors del FSF Castelldefels.