PRIMER TORNEIG HOCHEY MAMIS CHC

El Castelldefels Hockey Club organitza el seu primer torneig de Mamis hoquei el proper dissabte 19 de setembre, des de les 16 hores, al Camp de la Via Fèrria.

Més de deu equips, al voltant de 120 mamàs inscrites de tota Catalunya, per passar una tarda compartint hoquei, sport amb el millor fair play, i diversió. Durant tota la tarda hi haurà un Village on alguns dels nostres sponsors oferiran els seus productes.

En finalitzar el torneig hi haurà un sopar per a totes les assistents i un gran sorteig dels regals donats pels nostres patrocinadors: Ajuntament de Castelldefels, Hard Rock Café Barcelona, 9 Reinas,  Iguana, Nailzfiesta.com, Mamapeticosas, Depilación Láser, OR Fundacion, Say & Peace, Che Pibit@s, Clara Aroba, Asics, Tibu-ron, Tibu-ron Beach Club, Milito Joyas, Lady Ninetyone, Pura Vida, Terry Trish, Aleph Comunicación, Club de Tenis Andrés Gimeno, Olafur Estilistas, Thermomix, Gina Art Ètnic, Top Management, MC, Robin Ruth España, Rosa Aquarelas, Dental Montmar.

L’equip de mamis del CHC es va formar fa tres anys amb l’impuls de la Junta Directiva del Club i dels seus entrenadors, Montse Jándula i Pepe Alanís, els qui al llarg d’aquest temps han aconseguit tenir un equip de 50 mamàs de Castelldefels, que gaudeixen practicant el mateix esport que els seus fills.

Castelldefels Hockey Club

Som un club d’hoquei herba, en el qual participen 270 jugadors i jugadores, des dels 6 anys. Unes 1000 persones de Castelldefels participen cada temporada de les activitats. Tenim un equip en Primera Divisió Nacional Femenina, un equip en Primera divisió Catalana Masculina, un equip en Tercera Divisió Masculina.

El Club amb més de 40 anys d’història, va iniciar la seva activitat al 1967, a partir de la iniciativa de Francisco Núñez Lago, i desprès d’anys de competició, va iniciar la seva història moderna, amb una major estructura esportiva i administrativa el 2007. La nostra activitat esportiva i social la desenvolupem a les instal·lacions municipals de la Via Fèrria de Castelldefels.